Salades als voorgerecht
Carpaccio van junior beef met verse "baby leaf", scheutje olijfolie met look, parmesanschilfers en een crème van balsamico
Tomaat met dagverse Nieuwpoortse gepelde grijze garnalen vergezeld van Belgische frietjes
Frivool zoet getint slaatje met gesmolten geitenkaas, accaciahoning en een zachte youhurtdressing
Slaatje met licht krokant gegrilde verse Sint-Jacobsnootjes, zachte dressing en crème van balsamico
Salade met krokant gebakken "gepelde" tijgerscampi, vergezeld van een zachte frambozendressing

Pasta
Huisgemaakte spaghetti bolognaise met of zonder kaas
Pasta "fettuccini" met gepelde tijgerscampi, champignons en zachte curryroom
Lasagna bolognaise

Visgerechten
Op z'n vel gebakken Noorse zalm met een slaatje en sausje naar keuze
Gegrilde "Oostendse noordzeetong Meuniere"
Spies met gegrilde"gepelde" tijgerscampi, kruidenboter
Gebakken"gepelde" tijgerscampi met look en een scheutje room
Gegratineerd vispannetje met tongrolletjes, Nieuwpoortse garnaaltjes, broccoli en witte wijnsaus
Gegrilde reuzenbrochette van dagverse vis met scampi & gamba
Spies met kort gegrilde verse Sint-Jakobsnootjes, kruidenboter
* telkens met sla en frietjes